امروزه معماری و دکوراسیون داخلی مدرن طرفداران بسیاری پیدا کرده است. در این سبک معماری در فضای داخلی کمتر از دیوارهای گچی و سیمانی استفاده میشود و جای این متریالها از شیشه و دیوارهای شیشهای استفاده میشود. دیوار شیشهای در واقع همان پارتیشن شیشه ای میباشد. استفاده از پارتیشن شیشهای به جای دیوارهای فرعی در دکوراسیون داخلی مزایایی مانند مدرن و شیک تر کردن فضا، بزرگتر نشان دادن فضا و… دارد. همچنین استفاده از این سازه شیشه ای کاربرد های بسیاری نیز دارد که در این مقاله قصد داریم شما را با آنها آشنا کنیم پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
پارتیشن شیشهای چیست؟
پارتیشن های شیشه ای در واقع نوعی جداکننده فضا هستند که امروزه هم در فضاهای مسکونی هم در فضاهای اداری و غیر مسکونی طرفداران بسیاری پیدا کرده چراکه علاوه بر زیباتر کردن فضا باعث ایجاد حریم خصوصی برای هر قسمت میشود و تا حدودی عایق صدا نیز میباشد همچنین شیشهای بودن این پارتیشن ها باعث میشود با وجود جدا شدن فضاها از یکدیگر ارتباط آنها کاملا با یکدیگر قطع نشود و فضا را دلگیر و کوچک نشود.
انواع پارتیشن شیشه ای
این پارتیشن ها یا دیوارهای شیشه ای انواع مختلفی دارند که با توجه به کاربری و نیاز فضا انتخاب میشوند. در ادامه با انواع پارتیشن شیشه ای اکسیدال آشنا میشویم :
- پارتیشن شیشه ای تک جداره
- پارتیشن شیشه ای دو جداره
- پارتیشن شیشه ای open office
- پارتیشن شیشه ای رنگی و مات
- پارتیشن شیشه ای اداری
- پارتیشن شیشه ای منزل
- پارتیشن اداری فریم دار و فریم لس
شیشههای استفاده شده در پارتیشن شیشهای داخلی
برای ایجاد امنیت و جلوگیری از خطرات احتمالی بر اثر شکستن شیشه در فضای داخلی ساختمان برای ساخت و تولید پارتیشن شیشهای از شیشه هایی با مقاومت بالا در برابر ضربه یعنی شیشه سکوریت با ضخامتهای مختلف با توجه به فضایی که در آن پارتیشن شیشهای نصب میشود استفاده میکنیم. برای مثال در پارتیشن های شیشهای تک جداره ادارهها از ضخامت 10 میلی متر و در پارتیشن شیشهای دو جداره از دو شیشه 6 میلی متری استفاده میکنیم.
همچنین میتوانیم در صورت نیاز از شیشه لمینت که مقاومت بالاتری نسبت به شیشه سکوریت دارد استفاده کنیم تا امنیت بیشتری در فضا ایجاد کنیم.
بیشتر بخوانید: تفاوت شیشه سکوریت و لمینت
کاربرد پارتیشن شیشهای در فضاهای مختلف
استفاده از پارتیشن شیشهای در فضای داخلی تنها به فضای داخلی خانههای مسکونی محدود نمیشود بلکه در بسیاری دیگر از فضاها کاربرد دارد از جمله این فضا ها میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
آپارتمان و خانه مسکونی
- تفکیک اتاق خواب از اتاق نشیمن و ایجاد فضای لوکس.
- جدا کردن فضا در خانهها با متراژ پایین و جلوگیری از دلگیر شدن فضا.
- تفکیک حمام از سرویس بهداشتی.
- تفکیک حمام از اتاق خواب.
- جداسازی آشپزخانه از نشیمن.
- ایجاد فضایی مدرن و مینیمال.
مغازه ها
- تفکیک مغازه و ایجاد چند مدل کسب و کار
نمایشگاهها
- جدا کردن محل فروش و قرار داد.
- جدا کردن محصولات مختلف در نمایشگاه.
محیط های کسب و کار مانند آرایشگاهها
- جدا کردن فضاهایی که خدمات مختلفی ارئه میدهند.
- جدا کردن محل انتظار و فضا خدماتی.
فضاهای اداری
- جداسازی فضا اداره.
- ایجاد حریم خصوصی برای کارکنان.
- تعامل میان کارکنان به علت شفافیت شیشه.
- در صورت دوجداره بودن پارتیشن شیشهای امکان نصب پرده میان دو شیشه میباشد.
- عایق صدا بودن برای اتاق مدیریت و جلسات یک مزیت عالی محسوب میشود.
- ایجاد فضایی مینیمال و مدرن به جای فضای خسته کننده و تکراری.
مزایا استفاده از پارتیشن شیشهای در فضا داخلی
بزرگ جلوه دادن فضا
پارتیشنهای شیشه ای علاوه بر اینکه به خوبی فضاها را تفکیک میکنند و باعث میشود از تمام فضاها بهترین استفاده را بکنیم فضا را دلگیر و کوچک جلوه نمیدهند.
مقاومت در برابر دما
شیشههای استفاده شده در ساخت این نوع پارتیشن از جنس شیشه سکوریت و بسیار قوی و محکم بوده در نتیجه در برابر دما نیز مقاومت کافی دارند به همین دلیل است که از پارتیشن شیشهای برای جداسازی هر فضایی با هر دمایی میتوان استفاده کرد.
عایق صدا
ویژگی عایق صدا بودن پارتیشن شیشهای به خصوص در ادارات و شرکت ها بسیار مورد توجه قرار میگیرد چراکه باعث ایجاد حریم خصوصی برای کارکنان و دیگر مزایا میشود. از جمله این مزایا میتوان به نبودن آلودگی صوتی و افزایش عملکرد کارکنان اشاره نمود.
رطوبت و آب آسیبی به آن وارد نمیکند
پارتیشن شیشهای در برابر لک شدن مقاوم است و به راحتی تمیز میشود همچنین دچار آسیبهایی مانند زنگ زدگی و خوردگی در اثر برخورد با آب نمیشود. در نتیجه از این پارتیشن ها میتوان برای جداسازی محیط های خیس خانه مانند حمام و سرویس نیز استفاده نماییم.
نصب سریع و آسان
نصب پارتیشن شیشهای در فضای داخلی خانه بر خلاف دیوارهای معمولی بسیار آسان و سریع انجام میشود زیرا دیگر نیازی به تخریب کف ، دیوار و سقف نیست در نتیجه هزینه ها نیز کاهش مییابد.
تنوع طرح
شیشه این پارتیشنها میتواند با توجه به نیاز و سلیقه کارفرما متغییر باشد و به صورت :شفاف، رنگی، مات و طرحدار طراحی و تولید میشوند.
استفاده از نور طبیعی
با عبور نور از شیشه و ورود نور به داخل فضاها میتوانیم از نور طبیعی استفاده کنیم و این موضوع باعث صرفه جویی در انرژی و هزینه میشود همچنین نور طبیعی باعث پویا تر شدن محیط زندگی و محل کار نیز میشود.
سبک طراحی جدید و مدرن
همونطور که میدانید در معماری مدرن امروزی دیگر کمتر از دیوارهای سیمانی با ضخامت بالا برای فضاهای داخلی استفاده میکنند و شیشه که یکی از متریال های مهم در معماری مدرن به حساب میآید امروزه کاربرد زیادی در معماری داخلی فضاها دارد و باعث ایجاد فضیی مدرن و زیبا میشود.
هزینه پارتیشن شیشهای
هزینه نصب و اجرا پارتیشن شیشهای به عواملی بستگی دارد تا قیمت نهایی را مشخص کنیم البته همانطور که بالاتر اشاره کردیم هزینه اجرا دیوار شیشهای در فضا داخلی پایین تر از اجرا دیوار با دیگر مصالح میباشد.
عوامل تاثیر گذار در قیمت پارتیشن شیشهای:
- انواع دیوار.
- سایز دیوار.
- طرح و رنگ شیشه.
- جنس شیشه.
- ضخامت شیشه.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.