درب لابی شیشه ای یکی از جدیدترین و مهمترین اجزاء ورودی و نمای ساختمان های مدرن و لوکس میباشد و نقش مهمی در زیبایی ساختمان دارد. امکان استفاده از درب های چوبی و یا فلزی نیز در لابی ساختمان ها وجود دارد اما درب شیشه ای یکی از زیباترین درب ها برای استفاده در لابی میباشد. علاوه بر زیبایی این درب ها بسیار مقاوم و محکم بوده و به راحتی نمیشکنند؛ همچنین با استفاده از شیشه های رنگی، مات و طرح دار میتوان درب های متنوعی اجرا کرد تا با تمامی دکوراسیون های داخلی و نمای ساختمان هماهنگ شود. با توجه به دلایل مطرح شده درب شیشه ای یکی از محبوب ترین درب ها برای استفاده در ساختمان های امروزی میباشد.
در ادامه به بررسی انواع درب های شیشه ای اکسیدال و مزایا و معایب آنها میپردازیم تا بتوانید بهترین درب را برای لابی محل کار یا منزل خود انتخاب نمایید. همچنین میتوانید برای دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید.
021-22676009
021-22676010
021-22676011
شیشه های استفاده شده در درب لابی
درب های شیشه ای کاملا امن هستند زیرا از شیشه های سکورت نشکن و بسیار مقاوم ساخته شده اند. شیشه سکوریت استفاده شده در این درب ها بسیار مقاوم بوده و حتی بعد از شکست با ضربه بسیار محکم به قطعات ریز و با لبه های گرد تبدیل میشود تا آسیبی به افراد وارد نکند. امکان استفاده از شیشه های لمینت نیز باتوجه به نظر کارفرما نیز وجود دارد.
بیشتر بخوانید: تفاوت شیشه سکوریت با شیشه معمولی و لمینت
همچنین امکان استفاده از شیشه های سکوریت مختلف مانند مات، رنگی، طرح دار و… نیز وجود دارد تا با تمامی مدل های نمای ساختمان و مبلمان لابی هماهنگ شود.
بیشتر بخوانید : انواع شیشه های ساختمانی
مزایا و معایب درب لابی
مزایای درب لابی شیشه ای
- زیبا و مدرن.
- مقاوم و نشکن.
- تنوع در شیشه و رنگ یراق آلات.
- هماهنگی با تمام دکوراسیون های داخلی لابی.
- امکان نصب در ورودی با سقف های بلند و ارتفاع زیاد.
- امکان نصب قفل.
- تمیز کردن آسان.
معایب درب لابی شیشه ای
از معایب درب شیشه ای میتوان به عملکرد ضعیف درب های تمام شیشه در حفظ حریم خصوصی افراد اشاره نمود. برای حل کردن این مشکل در مکان هایی که نیاز به امنیت بیشتر وجود دارد، میتوان از شیشه های رنگی و یا مات استفاده کرد تا دید را به طور کامل محدود نمود.
انواع درب لابی شیشه ای اکسیدال
از بسیاری از درب های ریلی و لولایی اکسیدال میتوان به عنوان درب لابی استفاده نمود اما از مرسوم ترین آنها درب های پیوت اکسیدال میباشند. از انواع درب های پیوت میتوان به استوپ دار، دوجداره و یا پریما جامو اشاره نمود. دلیل محبوبیت این درب ها امکان استفاده در ابعاد بزرگ میباشد.
انواع درب پیوت اکسیدال
همانطور که گفتیم درب پیوت در سه حالت استوپ دار، پریما جامبو و دو جداره طراحی و نصب میشوند. در این تمامی این درب ها شیشه ها توسط لولاهای محوری به سقف و کف ساختمان نصب میشود. اما تفاوت هایی نیز نسبت به یکدیگر دارند به عنوان مثال در درب های استوپ دار درب ها در حالت 90 درجه ثابت میماند و بسته نمیشود و این درب ها معمولا بدون فریم هستند اما در درب های پریما جامبو یک فریم مینیمال دور شیشه ها قرار میگیرد و از شیشه در برابر ضربه محافظت میکند. به همین دلیل نسبت به درب های استوپ دار مقاوم تر هستند. اما اگر به دنبال امنیت و حفظ حریم شخصی هستید پیشنهاد ما درب های پیوت دوجداره هستند.
عوامل تاثیر گذار در انتخاب درب لابی
همانطور که گفتیم درب های زیادی جهت نصب در لابی ساختمان ها وجود دارد و شما میتوانید با توجه به سلیقه خود و کارایی درب ها بهترین گزینه را برای لابی ساختمان خود انتخاب نمایید. از موارد تاثیرگذار در انتخاب درب لابی میتوان به موارد زیر اشاره نمود.
- ابعاد و ضخامت شیشه.
- نوع پروفیل.
- قیمت درب لابی شیشه ای.
- نوع قفل.
- ارتفاع لابی.
- زیر سازی پروژه.
قیمت درب شیشه ای لابی
قیمت درب لابی شیشه ای اکسیدال به عوامل مختلفی مانند نوع شیشه ، نوع پروفیل، نوع درب، ابعاد درب، زیرسازی پروژه و … بستگی دارد. به همین دلیل نمیتوان قیمت واحدی را برای درب ها در نظر گرفت. شما میتوانید قیمت حدودی تمام درب های اکسیدال را در مقاله قیمت درب شیشه ای مشاهده نمایید و یا با کارشناسان ما تماس بگیرید تا قیمت دقیق و با توجه به پروژه ی خود را دریافت نمایید. تا بهترین درب را با توجه به بودجه و مشخصات پروژه خود داشته باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.