شیشه سکوریت چیست؟
شیشه ماده ای سخت و انعطاف ناپذیر میباشد که ماهیت شفاف و شکننده ای دارد. امروزه از شیشه به عنوان یکی از متریال های ساختمانی استفاده میشود به همین دلیل باید از نوع مقاوم شیشه استفاده شود تا علاوه بر زیبایی مقاومت و امنیت نیز حفظ شود.
شیشه سکوریت یا نشکن یکی از مقاوم ترین انواع شیشه میباشد. این شیشه ها تا 7 برابر مقاوم تر از شیشه های معمولی هستند و به راحتی شکسته نمیشوند اما از نظر ابعاد و شفافیت کاملا مشابه به شیشه های معمولی هستند. شیشه های سکوریت مزایا و معایبی دارند که در ادامه این مقاله به بررسی کامل آن میپردازیم.
کاربرد شیشه سکوریت
شیشه سکوریت یا میرال کاربرد های بسیاری در ساختمان سازی دارد و از آن میتوان در تمامی قسمت های ساختمان استفاده نمود. از جمله موارد قابل استفاده از شیشه سکوریت میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
البته در بعضی از این موارد مانند نمای شیشه ای، پله شیشه ای و نرده شیشه ای تراس بهتر از شیشه های سکوریت لمینت استفاده کرد. زیرا به علت وجود طلق در بین دو یا چند لایه شیشه سکوریت علاوه بر استحکام بالا، شیشه ها بعد از شکست فرو نمیریزند و در سر جای خود حبس میشوند.
بیشتر بخوانید: تفاوت شیشه سکوریت و لمینت
نصب و حمل و نقل شیشه حتما باید توسط افراد متخصص با مهارت بالا در این کار انجام شود. تیم فنی و مهندسی اکسیدال با بیش از یک دهه سابقه در طراحی و اجرای سازه های شیشه ای آماده ارائه خدمات به صورت تخصصی میباشد.
بیشتر بخوانید: نکات مهم نصب و حمل و نقل شیشه سکوریت
مزایای شیشه سکوریت
- شیشه سکوریت دارای ظاهری زیبا و شفاف بوده که باعث جذابیت بیشتر فضا میشود. در بسیاری از پروژههای ساختمانی، استفاده از شیشه سکوریت به عنوان قطعهای دکوراتیو بسیار شیک و جذاب شده است.
- شیشه سکوریت نسبت به شیشه های معمولی از استحکام و مقاومت بالاتری برخوردار میباشد و با ضربه به راحتی دچار شکست نمیشوند.
- اگر ضربه سنگینی به شیشه سکوریت وارد شود، شیشه به قطعات بسیار ریز با لبه های گرد تبدیل میشود و مانند شیشه معمولی به قطعات تیز و برنده تبدیل نمی شود.
- شیشه سکوریت دارای عمر بسیار طولانی و مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی و تغییرات دمایی است. با توجه به اینکه نیاز به تعویض آن نداریم، هزینههای نگهداری و تعمیرات را کاهش میدهد.
- شیشه های سکوریت به علت فرآیند مکانیکی حرارتی که در حین تولید روی آنها صورت گرفته در برابر سرما و گرما بسیار مقاوم هستند و به عبارتی می توانند دمایی تا 300 درجه سانتی گراد را تحمل نمایند. در صورتی که این میزان در شیشه های معمولی تا 60 درجه سانتی گراد می باشد.
- شیشه ها سکوریت در رنگ ها و طرح های مختلف مانند شفاف، مات، طرح دار قابل اجرا هستند تا با توجه به سلیقه و دکوراسیون فضا بهترین انتخاب را داشته باشید.
معایب شیشه سکوریت
- یکی از مهم ترین معایب شیشه سکوریت عدم امکان برش مجدد بعد از سکوریت کردن شیشه میباشد. به همین دلیل باید قبل از سکوریت کردن شیشه ابعاد شیشه و سوراخکاری های مورد نیاز به صورت دقیق انجام گیرد چراکه بعد از سکوریت شدن امکان برش مجدد وحود ندارد.
- از معایب دیگر شیشه سکوریت میتوان به حساس بودن لبه های شیشه اشاره کرد. زیرا با فشار کمتری نسبت به سطح داخلی شیشه امکان شکست وجود دارد. هنگام نصب شیشه ها حتما باید به این نکته توجه نمود تا از شکستن آنها جلوگیری کرد.
- مورد آخر معایب شیشه سکوریت نیز قیمت بالای این شیشه ها نسبت به شیشه معمولی میباشد. اما این قیمت بالا نسبت به مراحل ساخت و استحکام بالای شیشه ها کاملا منطقی میباشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.