• پارتیشن شیشه ای اکسیدال| glass partition

پارتیشن شیشه ای | قیمت | مشاوره قبل از خرید

پارتیشن شیشه ای یکی از پرکاربرد ترین موارد استفاده از شیشه به عنوان یک المان سازه ای در ساختمان ها می‌باشد. از پارتیشن ها به عنوان جداکننده در فضاهای داخلی ساختمان های اداری و مسکونی استفاده می‌شود. استفاده از پارتیشن های مدرن در اداره ها باعث می‌شود فضا برای کارکنان تفکیک شود تا افراد علاوه بر داشتن آزادی و حفظ حریم خصوصیشان بتوانند با محیط بیرون تعامل داشته باشند و از نور طبیعی نیز در تمامی قسمت های ساختمان استفاده کنند.

در محیط های اداری پارتیشن ها قابلیت بیشترین و بهترین استفاده از حداقل فضا را به کاربران ارائه می‌دهد و استفاده از آنها علاوه بر اینکه مانع دید افراد نمی‌شود، به ظاهر و طراحی داخلی ساختمان نیز آسیب نمیرساند و سر و صدای محیط را کاهش می‌دهد. پارتیشن ها دارای انواع مختلفی می‌باشند، از انواع پارتیشن شیشه ای اکسیدال می‌توان به تک جداره، دو جداره، open office ،رنگی، اداری و منزل اشاره کرد و هرکدام از این مدل ها به صورت فریم لس، فریم دار، ریلی و تاشو قابل اجرا و طراحی می‌باشد. جهت خرید پارتیشن شیشه ای و یا دریافت قیمت، مشاوره رایگان و اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

بیشتر بخوانید: ارتفاع استاندارد و زیرسازی مناسب نصب پارتیش شیشه ای 

انواع پارتیشن شیشه ای مدرن اکسیدال

شرکت اکسیدال با بیش از یک دهه سابقه در طراحی و اجرای سازه های شیشه ای ساختمانی، انواع مختلف پارتیشن را ارائه، طراحی و نصب می‌نماید. معمار یا کارفرمای گرامی میتوانند با توجه به مشخصات خاص هرکدام از پارتیشن ها و همچنین مکان قرار گیری آنها بهترین مدل را برای پروژه خود انتخاب نمایند. در ادامه به بررسی انواع مختلف پارتیشن شیشه ای اکسیدال می‌پردازیم:

 

پارتیشن شیشه ای تک جداره

یکی از زیباترین و پرکاربرد ترین انواع پارتیشن های اکسیدال، پارتیشن شیشه ای تک جداره می‌باشد که به صورت فریم لس و فریم دار قابل نصب هستند. این نوع از پارتیشن ها جایگزین بسیار خوبی برای دیوار های بتنی می باشند؛ زیرا به علت استفاده از پروفیل های مینیمال این نوع پارتیشن بسیار ظریف بوده و مناسب بخش بندی تمامی ساختمان های اداری و مسکونی حتی با متراژ پایین نیز می‌باشد. سیستم اختصاصی پارتیشن تک جداره اکسیدال یک سیستم مادولار می‌باشد. پارتیشن های مدولار با قابلیت جدا کردن اجزا و نصب مجدد طراحی شده اند. این نوع پارتیشن بدون نیاز به استفاده از ابزارهای خاص و مدت طولانی برای بازسازی، می توانند خیلی سریع تر از پارتیشن های سنتی جابجا و مجدد نصب شوند.

مقاطع نگه دارنده شیشه شامل پروفیل های مینیمال می باشد که از آن ها هم به عنوان پروفیل پارتیشن شیشه ای توکار و همچنین رو کار می توان استفاده نمود و به طراح توانایی انتخاب قرار گرفتن شیشه در وسط یا آکس (کناره ها) پروفیل را میدهد.

پارتیشن تک جداره روکار

امکان نصب پروفیل های پارتیشن تک جداره به دو صورت توکار و روکار وجود دارد. در روش روکار پروفیل ها جهت نصب شیشه ها برروی سقف و کف تمام شده فیکس و نصب می‌شوند. پروفیل های پارتیشن ها انواع مختلفی دارند که شامل مقاطع بسیار ظریف و مینیمال تا پروفیل هایی با مقاطع بزرگ می باشند، انتخاب نوع پروفیل توسط طراح یا معمار محترم و متناسب با نیاز پروژه با توجه به مشخصات پارتیشن طراحی شده صورت می پذیرد.

پارتیشن تک جداره توکار

نوع دیگری از این سیستم، پارتیشن های توکار می باشند. در این روش پروفیل کاملا در تراز کف قرار گرفته و همچنین نیازمند پیش بینی و تعبیه ی جزئیات مربوط به پروفیل های این نوع از پارتیشن در فاز دو و تهیه نقشه های فنی کف سازی می باشد. تا در نتیجه ی آن یک پارتیشن شیشه ای تک جداره ی تو کار (یا دفنی) با حداقل دید بصری از نمای یراق الات و اتصالات اجرا گردد. تمامی قطعات نگه دارنده اصلی در سقف و کف پروژه پنهان می گردد.

جهت مشاهده جزئیات بیشتر به صفحه پارتیشن شیشه ای تک جداره مراجعه کنید.

 

پارتیشن شیشه ای تک جداره

پارتیشن شیشه ای دو جداره

این نوع پارتیشن نیز مناسب جداسازی و بخش بندی فضای داخلی ساختمان های اداری و مسکونی می‌باشد. پروفیل های پارتیشن دوجداره نسبت به پارتیشن تک جداره دارای ضخامت بیشتری هستند تا دولایه شیشه سکورت 6 میلیمتری برروی آنها قرار گیرند و به همین دلیل فضای بیشتری نسبت به پارتیشن تک جداره اشغال می‌کنند و مناسب استفاده در فضاهای بزرگ تر می‌باشند. 

از این نوع پارتیشن ها بیشتر در مکان هایی مانند اتاق های کنفرانس، جلسه و مدیریت که نیاز به امنیت بیشتری دارند استفاده می‌شود. زیرا به علت دو لایه بودن شیشه ها و همچنین امکان نصب درب شیشه ای دو جداره، پارتیشن های دو جداره نسبت به پارتیشن های تک جداره عایق صدا و حرارت بهتری می‌باشند.

از دیگر مزایای پارتیشن شیشه ای دوجداره میتوان به محدود کردن دید اشاره کرد؛ زیرا در فضای خالی بین شیشه ها امکان قرار گیری پرده های کرکره ای وجود دارد تا در مواقع دلخواه دید را محدود نمود (محدود کردن دید توسط شیشه های هوشمند نیز امکان پذیر می‌باشد).

 

انواع پارتیشن دوجداره

پارتیشن شیشه ای دوجداره نیز به دو صورت روکار و توکار قابل نصب و اجرا می‌باشند. در مدل رو کار همانطور که از اسم این مدل مشخص است پروفیل ها به صورت روکار بر روی زمین و سقف نصب می‌شوند و شیشه ها در داخل آنها قرار می‌گیرند. اما در مدل توکار پروفیل ها در داخل کف و سقف نصب می‌شوند و نیاز به زیر سازی جهت نصب دارند. پروفیل‌ها در این مدل حداقل فضا را اشغال می‌کنند و فضای بیشتری در اختیار شما قرار می‌گیرد، هم‌چنین وضوح، دید و شفافیت بیشتری را به ارمغان می‌آورند.

جهت مشاهده جزئیات بیشتر به صفحه پارتیشن شیشه ای دوجداره مراجعه کنید.

پارتیشن شیشه ای دوجداره

پارتیشن اداری شیشه ای open office

این نوع پارتیشن ها کاملا مشابه به پارتیشن های تک جداره می‌باشند. با این تفاوت که هیچ اتصالی به سقف ندارند و فقط به زمین و دیوار متصل می‌شوند. از این پارتیشن ها بیشتر در فضاهای اداری به منظور ایجاد حریم خصوصی برای افراد استفاده می‌شود. (امکان استفاده در منازل مسکونی و ویلا ها نیز وجود دارد.)

 سیستم اختصاصی پارتیشن شیشه ای خود ایستا Open Office اکسیدال مناسب استفاده در فضاهایی با سقف های بلند یا فضاهایی که سقف به صورت کامل اجرا شده و امکان نصب پروفیل ها در سقف وجود نداشته باشد، می‌باشد؛ زیرا در این موارد با نصب پارتیشن های تمام قد ایمنی و استحکام لازم ایجاد نمی‌شود. پارتیشن های open office یک سیستم مادولار با قابلیت جدا کردن اجزا و نصب مجدد می‌باشد و با توجه طراحی معماران و کارفرمایان محترم همچنین ایجاد هارمونی با فضا امکان استفاده از پروفیل این محصول در رنگ های متنوع فراهم گردیده است تا به راحتی بتوان پارتیشن ها را با تمامی دکوراسیون های داخلی هماهنگ نمود.

ارتفاع شیشه ها در پارتیشن open office

همانطور که گفتیم پارتیشن های open office به سقف متصل نمی‌شوند و خود پارتیشن و اتصالات آن به گونه ای هستند که ایستایی لازم رو دارد و اصطلاحا خود ایستا هستند. برای این پارتیشن ها می‌توان ارتفاعی بین رنج 1 و70 تا 2 متر و 30 را در نظر گرفت. پارتیشن های خود ایستا از المان های قوی تری تشکیل شدن و در بین دهانه ها و فضاهای مختلف قرار می‌گیرند و با توجه به ارتفاع مورد نیاز کارفرما، ارتفاع سقف و زیر سازی های دیوار ها و کف طراحی و نصب می‌شوند و این نیاز جدا سازی فضا را بدون هرگونه دسترسی به سقف به راحتی انجام می‌دهند.

جهت مشاهده جزئیات بیشتر به صفحه پارتیشن شیشه ای اداری open office مراجعه کنید.

پارتیشن اداری open office

پارتیشن شیشه ای فریم لس

 پارتیشن فریم لس یا تمام شیشه یکی از محبوب ترین انواع پارتیشن شیشه ای می‌باشد. برای ساخت این نوع از پارتیشن ها از حداقل یراق آلات استفاده می‌شود و پروفیل ها تنها به کف، سقف و دیواره ها متصل می‌شوند و هیچ پروفیل عمودی بین شیشه ها قرار نمی‌گیرد و به همین دلیل است که به این پارتیشن ها فریم لس یا تمام شیشه می‌گوییم. این نوع از پارتیشن ها در دوحالت کلی تکجداره و دوجداره قابل طراحی و اجرا می‌باشند. 

مزایای استفاده از پارتیشن فریم لس

قیمت مناسب

زیبایی

استحکام و مقاومت بالا

بزرگتر و دلبازتر نشان دادن فضا

عایق صوت(در نوع دوجداره)

جهت مشاهده جزئیات بیشتر به صفحه پارتیشن شیشه ای فریم لس مراجعه کنید.

پارتیشن شیشه ای فریملس

پارتیشن شیشه ای رنگی و مات

پارتیشن رنگی و مات اکسیدال در واقع همان پارتیشن شیشه ای معمولی هستند و تنها تفاوت آنها استفاده از شیشه های رنگی، مات و طرح دار می‌باشد. پارتیشن های رنگی و مات را میتوان به صورت تک جداره، دو جداره و open office  نصب و اجرا نمود.

با نصب پارتیشن رنگی در فضای داخلی منازل مسکونی و اداری علاوه بر تقسیم بندی فضا دید به صورت کامل محدود می‌شود و حریم خصوصی افراد به صورت کامل حفظ می‌شود. این پارتیشن ها بیشتر مناسب به عنوان اتاق مدیریت و کنفرانس در اداره ها و اتاق خواب در منازل مسکونی می‌باشد. استفاده از شیشه های رنگی و مات این امکان را به افراد می‌دهد تا با توجه به سلیقه و دکوراسیون داخلی منزل و محل کار خود بهترین گزینه را انتخاب نمایند.

شیشه های به کار رفته در پارتیشن رنگی و مات

امکان استفاده از انواع شیشه رنگی (لاکوبل،بک پینت و لمینت رنگی) و شیشه مات(ساتینا، سند بلاست و لمینت مات) در پارتیشن های رنگی و مات وجود دارد همچنین چاپ طرح های مختلف نیز برروی شیشه ها نیز امکان پذیر می‌باشد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه پارتیشن شیشه ای رنگی و مات مراجعه نمایید.

پارتیشن شیشه ای رنگی - اکسیدال

پارتیشن شیشه ای منزل

امروزه به علت کوچک تر شدن فضای خانه استفاده از حداکثر فضا امری بسیار مهم است و به همین دلیل استفاده از پارتیشن شیشه ای مدرن در منزل به جای دیوار های بتنی، اجری یا چوبی افزایش یافته است. استفاده از جداره شیشه ای در منزل باعث می‌شود حداکثر دید بصری ایجاد شود و نور به تمام فضای داخلی منزل انتقال پیدا کند. هیچ محدودیتی در استفاده از پارتیشن منزل وجود ندارد و از انواع پارتیشن ها می توان در منازل مسکونی و ویلا ها به عنوان اتاق خواب، حمام شیشه ای، آشپزخانه، گلخانه، اتاق کار و… استفاده نمود. همچنین امکان استفاده از پارتیشن منزل و خانگی در داخل حمام به عنوان کابین دوش شیشه ای برای جدا کردن و نیز جلوگیری از مرطوب شدن دیگر قسمت های حمام وجود دارد که در سال های اخیر استفاده از این محصول بسیار رواج یافته است.

علاوه بر پارتیشن شیشه ای امکان استفاده از دیوایدر شیشه ای نیز در منازل وجود دارد. دیوایدرها به صورت یک تکه، ثابت و بدون درب، به منظور نظم بخشیدن به محیط و جداکردن دو فضای نیمه مستقل مانند آشپزخانه و سالن غذاخوری و یا مکان هایی که فضای کافی جهت پارتیشن بندی ندارند، نصب می‌شود.

مزایای پارتیشن منزل

پارتیشن شیشه ای منزل علاوه بر زیبایی مزایای بسیاری دارد؛ از جمله این مزایا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

1- مقاومت و استحکام بالا.

2- امکان استفاده از شیشه های رنگی و طرح دار با توجه به دکوراسیون داخلی منزل.

3- قابلیت انتقال و نصب مجدد در فضاهایی با ابعاد متناسب.

 

جهت مشاهده جزئیات بیشتر به صفحه پارتیشن شیشه ای منزل مراجعه کنید.

 

پارتیشن شیشه ای منزل

پارتیشن اداری

در معماری داخلی مدرن این روزها استفاده از پارتیشن اداری بسیار مورد استقبال قرار گرفته از دلایل مهم آن هم می‌توان به استفاده بهینه از فضا و دکوراسیون مدرن و زیبا اشاره کرد، که این موضوع باعث می‌شود حس مدرنیته و پیشرفته بودن به مشتریان و کارکنان القا شود. 

مزایا پارتیشن اداری

به علت عایق صدا بودن، پارتیشن ها برای شرکت ها و اداره هایی که مراجعه کننده های زیادی دارند نیز بسیار مفید می‌باشد، زیرا استفاده از پارتیشن ها باعث کاهش صدا در اتاق ها شده و در نتیجه باعث افزایش راندمان کاری کارمندان می‌شود.

با استفاده از پارتیشن شیشه ای شفاف در اداره ها تعامل میان کارکنان بخش های مختلف اداره افزایش می‌یابد اما با استفاده از شیشه های رنگی، مات و طرح دار می‌توان دید به داخل را محدود کنید و باعث حفظ حریم خصوصی کارکنان شوید.

مورد دیگری که باعث استقبال فوق‌العاده مدیران از پارتیشن اداری شده، صرفه جویی در زمان و هزینه می‌باشد زیرا نصب پارتیشن های شیشه ای بسیار آسان، بدون تخریب و سر صدا است.

 

جهت مشاهده جزئیات بیشتر به صفحه پارتیشن اداری مراجعه کنید.

 

پارتیشن اداری فریم دار - اکسیدال

تفاوت پارتیشن شیشه ای فریم لس و فریم دار

همانطور که در بالا گفته شد پارتیشن های اکسیدال به دو صورت تک جداره و دو جداره قابل نصب و اجرا هستند. یکی از مهم ترین مسائلی که باید هنگام انتخاب پارتیشن شیشه ای اداری اکسیدال به آن توجه کرد فریم لس و یا فریم دار بودن آنها می‌باشد زیرا هر یک مزایا و معایبی دارند و باید با توجه به فضای محل کار یا منزل خود بهترین گزینه را انتخاب نمایید.

در پارتیشن فریم لس شیشه ها توسط پروفیل، تنها به سقف و زمین متصل می‌شوند و هیچ فریم و قابی بین شیشه ها قرار نمیگیرد، به همین دلیل باعث زیبایی و انتقال نور بیشتر در محیط شده و با هر دکوراسیون و طراحی داخلی هماهنگ می‌شود. اما در پارتیشن شیشه ای فریم دار شیشه ها علاوه بر اتصال به سقف و زمین توسط پروفیل ها به یک دیگر متصل می‌شوند، در این حالت به علت وجود فریم پارتیشن شیشه ای مقاوم تر می‌شود اما فضای بیشتری را اشغال میکند.

در حالت کلی پارتیشن های فریم لس و فریم دار از نظر کیفیتی در یک رده قرار می گیرند و نمی توان هیچ یک از مدل ها را نسبت به دیگری بهتر و کارآمد تر دانست اما به دلیل وجود فریم های عمودی بین شیشه ها پارتیشن های فریم دار جهت نصب در دفاتر بزرگ تر با فضای کافی مناسب هستند و پارتیشن های فریم لس بیشتر مناسب اجرا در فضاهای محدود و کوچک می‌باشند.

بیشتر بخوانید: مقایسه پارتیشن شیشه ای فریم لس و فریم دار

مزایای استفاده از پارتیشن شیشه ای

شفافیت

شفافیت در محل کار با استفاده از پارتیشن اداری راهی برای افزایش فرهنگ همکاری، افزایش ارتباط چشمی بین همکاران و به‌کارگیری روش‌های جدید برای کار می‌باشد. همچنین شفافیت میزان نور ایده آل را در محل کار تضمین می‌کند و تحقیقات نشان داده است که وجود نور مناسب در محل کار تاثیر قابل توجهی در سلامت و بازدهی کارمندان دارد.

حس آزادی

شرکت اکسیدال خلاقیت و کاربردهای زیادی را در سیستم پارتیشن های خود آمیخته است، تا یک فضای کار ایده‌آل به دست آید. با استفاده از سیستم‌های مختلف پارتیشن شیشه ای اداری با شیشه های تکی و دوجداره، لولایی ، ریلی و دیگر سیستم‌ها حداکثر شفافیت به دست می‌آید که فضا و حس آزادی غیر قابل مقایسه ای را القا می‌کند.

طراحی شفاف

شرکت اکسیدال پارتیشن شیشه ای مدرن با درجات مختلف شفافیت را ارائه می‌دهد. و دارای کیفیت بالا از لحاظ عایق بودن صدا برای حفظ حریم شخصی می‌باشد. بدین منظور از شیشه‌های سند بلاست شده، رنگی و طرح دار استفاده می‌شود. همچنین از لوگو، عکس و گرافیک ‌های سفارشی نیز با استفاده از سیستم‌های مختلف پرینت بر روی شیشه می‌توان استفاده کرد.

حریم خصوصی و آکوستیک

دیوارهای شیشه‌ای تا حدی عایق صدا هستند به گونه ای که آرامش آکوستیک تضمین شده است. به عنوان مثال سیستم پارتیشن دو جداره از اتصالات بدون درز بهره مند است که تا 55db عایق صدا است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد میزان عایق بودن پارتیشن ها به صفحه پارتیشن شیشه ای آکوستیک مراجعه نمایید.

 

رنگ و طرح های مختلف

سیستم روکش های مختلف اجازه می‌دهد تا پنل‌های استیل و قسمت های مختلف به هر رنگی در آید. همچنین طرح چوب، ونیر، فابریک و چرم نیز در رنگ های مختلف موجود است، بدین ترتیب سیستم پارتیشن اداری مطابق با سلیقه و با توجه به خصوصیات سازمان شما به راحتی به دست می‌آید.

همچنین پنل های مختلفی برای نصب سیستم نورپردازی، هوا، نمایشگرها، صدا و تنظیم هوا نیز موجود است. شما در یک پارتیشن اداری، احساس وجود هیچ مرزی را نخواهید کرد.

برای آشنایی بیشتر می‌توانید به صفحه مزایای استفاده از پارتیشن شیشه ای مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: تفاوت پارتیشن های شیشه ای اداری تک جداره و دو جداره

درب های قابل استفاده در پارتیشن ها

پارتیشن های اداری شیشه ای از یک قسمت ثابت و یک قسمت متحرک تشکیل می‌شوند. به عنوان مثال پارتیشن شیشه ای ریلی از یک قسمت ثابت و درب ریلی تشکیل شده است. این پارتیشن ها اغلب به صورت تک جداره قابل اجرا هستند و کاملا مناسب فضاهای کوچک که فضای کافی برای درب های لولایی ندارند، می‌باشد.

امکان نصب انواع مختلف درب ها مانند درب شیشه ای، درب های چوبی و… بر روی پارتیشن ها وجود دارد. تمامی درب های شیشه ای لولایی و پیوت اکسیدال قابل نصب بر روی مدل های مختلف پارتیشن ها می‌باشد. همچنین جهت افزایش ایمنی و جلوگیری از انتقال صدا در محیط میتوان از درب های شیشه ای دوجداره اکسیدال برروی پارتیشن ها استفاده کنید تا اتاق شیشه ای کاملا آکوستیک شود.

 با توجه به تعبیه درب در پارتیشن ها، استفاده از پروفیل طراحی شده با مقصود برقراری خط اتصال میان درب و شیشه، پیوستگی پارتیشن ها را دو چندان می نماید. درب ها با توجه به نظر کارفرما و با توجه به دکوراسیون داخلی انتخاب و نصب می‌شود.

بیشتر بخوانید : انواع درب پارتیشن شیشه ای

 

 

شیشه های استفاده شده در پارتیشن ها

در پارتیشن شیشه ای معمولا از شیشه سکوریت و با ضخامت های مختلف استفاده می‌شود.(امکان نصب شیشه های سکوریت لمینت به انتخاب کارفرما نیز وجود دارد.) در پارتیشن های تک جداره و اداری از شیشه های سکوریت 10 میلی متری و در پارتیشن های دو جداره از دو لایه شیشه 6 میلی متری استفاده می‌شود.

شیشه های سکوریت مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و تغیرات دمایی دارند و به راحتی نمیشکنند. این نوع از شیشه ها بعد از شکستن به قطعات ریز با لبه های گرد تبدیل می‌شوند که مانند شیشه های معمولی تیز و برنده نیستند. شیشه های سکوریت لمینت از دو لایه شیشه سکوریت تشکیل شده است که توسط یک طلق PVB به یکدیگر متصل شده اند، این نوع شیشه ها از مقاومت بالاتری نسب به شیشه سوریت و معمولی برخوردار هستند و به علت وجود طلق ما بین بعد ار شکستن شیشه ها ب زمین نمیریزند و در جای خود حبس می‌شوند.

بیشتر بخوانید: تفاوت شیشه سکوریت با شیشه ساده و لمینت

همچنین شما می‌توانید از انواع مختلف شیشه مانند هوشمند، رنگی یا بک پینت، مات یا ساتینا، رفلکس یا آینه ای، دودی و یا شیشه با طرح های چاپی رنگی و دلخواه با ضخامت های ذکر شده استفاده نمایید.

 

انواع پروفیل جداره شیشه ای

به کمک پروفیل ها، شیشه های سکوریت به دیوارهای داخلی، سقف یا کف متصل می شوند و موجب استحکام و مقاومت بیشتر شیشه ها می شود. همچنین به علت وجود درزگیر در پروفیل ها، باعث درزگیری شیشه و در نتیجه عایق پذیری بیشتر پارتیشن ها نیز می شود.

برای ساخت پارتیشن شیشه ای، از متریال‌های مختلفی می‌توان استفاده کرد. یکی محبوب ترین انواع متریال‌ استفاده شده در ساخت پارتیشن، پروفیل آلومینیومی است. این نوع پروفیل به دلیل دوام و مقاومت بالای خود در برابر رطوبت، حرارت و شکستن، برای ساخت پارتیشن ها بسیار مناسب می‌باشد. پروفیل‌های پلی کربنات نیز به عنوان جایگزین دیگری برای پروفیل آلومینیومی مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین، از استیل نیز می‌توان در ساخت پارتیشن شیشه‌ای استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: پروفیل پارتیشن شیشه ای

 

 

قیمت پارتیشن شیشه ای

برای بیان قیمت پارتیشن شیشه ای نمیتوان قیمت واحدی را اعلام کرد زیرا قیمت پارتیشن ها به عوامل مختلفی مانند نوع پارتیشن، شیشه، درب، پروفیل، مکان پروژه و… بستگی دارد. به عنوان مثال هزینه پارتیشن های فریم دار نسبت به فریم لس به علت متراژ پروفیل ها بیشتر خواهد بود و نصب پارتیشن های دو جداره نسبت به تک جداره به علت استفاده از پروفیل های ضخیم تر و همچنین استفاده از دولایه شیشه، هزینه بیشتری دارد. در نتیجه شما می‌توانید برای دریافت مشاوره رایگان و قیمت قبل از خرید پارتیشن شیشه ای با کارشناسان اکسیدال در تماس باشید. 

عوامل موثر در انتخاب بهترین نوع پارتیشن

همانطور که گفتیم پارتیشن شیشه ای اکسیدال دارای انواع مختلفی می‌باشد و عوامل بسیاری مانند عایق صدا بودن، زیر سازی، ارتفاع سقف، هزینه و… در انتخاب پارتیشن شیشه ای تاثیر دارند. ما در مقاله عوامل موثر در انتخاب بهترین نوع پارتیشن شیشه ای به بررسی کامل این موارد می‌پردازیم و به شما کمک می‌کنیم تا یک پارتیشن ایده‌آل را برای محل کار یا منزل خود انتخاب و خریداری نمایید.

سخن آخر: شرکت فنی و مهندسی اکسیدال با بیش از یک دهه تجربه در طراحی و نصب سازه های شیشه ای، سیستم های مختلفی را برای پارتیشن های اداری ارائه می‌دهد. شما می‌توانید با توجه به ارتفاع سقف محل نصب و جزئیات فنی آن مناسب ترین پارتیشن برای کاربری مدنظر خود را انتخاب نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان اکسیدال تماس بگیرید.

021-22676009

021-22676010

021-22676011

پروژه های اکسیدال

پروژه ویلای شخصی بابلسر
2 پاسخ
  1. قاسمی
    قاسمی گفته:

    توضیحات خیلی کامل بود . ممنون

    پاسخ

تعقیب

    دیدگاه خود را ثبت کنید

    تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
    در گفتگو ها شرکت کنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
    [کل: 75 میانگین: 4.5]

    اکسیدال
    • آدرس دفتر

      قیطریه، خیابان روشنایی، خیابان بهار شمالی، کوی جلیل زاده، پلاک 6، واحد 4

    • آدرس شوروم

      تهران، انتهای اتوبان حکیم غرب، تقاطع لشگری، ساختمان کاردل